Hegedűs Autócentrum

A Hegedűs Autócentrum Kft. 2015-ben alakult meg, azonban jogelődje révén egy több mint 10 éves múltra visszatekintő, a szakmában nagy presztízzsel bíró vállalkozás eredményeit továbbörökítve.

Ennek során, a jelenlegi telephelyén több mint 10 éve végzi tevékenységét, melynek során minden a karosszéria javítási és fényezési tevékenységek elvégzéséhez lett kialakítva, így a szerviz apróbb modernizálásokat elvégezve jelenleg minden 21. századi igényt kielégítő funkcióval rendelkezik.
A szerviz elhelyezkedése ideális, hiszen az a 3-as út az M0-ás út és az M31-es körgyűrű metszéspontjában helyezkedik el, a kistarcsai ipari területen, ennek révén ügyfeleink kényelmesen meg tudják közelíteni műhelyünket, miközben a városközpont is 15-20 perc alatt elérhető.

A vállalat sikerének fontos eleme, hogy a gépkocsik karosszéria javítási és fényezési tevékenységén túl, a kapcsolódó is nagy hangsúlyt fektet.

A kizárólag magyar tulajdonban levő vállalat tulajdonosa, ahogy a múltban is jelenleg is aktív szerepvállalással vesz részt a cég életében, így a működés szerencsés módon ötvözi az ebből fakadó rugalmasságot és a gyors reagálás lehetőségét, miközben a vállalat működési struktúrája biztosítani tudja, hogy olyan minőségi és szervezeti struktúra álljon rendelkezésre, mely megfelel a nemzetközi flottakezelők, nagy márkakereskedések és egyéb flották igényeinek egyaránt.

A cég tevékenységével kapcsolatosan pár kapcsolódó informálisadat a 2015-es évről:

  • 1580 db. káresemény javítás
  • 240 M FT árbevétel
  • ISO tanúsítás